Најнови огласи
ГРЕШКА warning
ГРЕШКА warning

Se izdavaat sobi vo Star Dojran

  • Број на огласот: 4252
  • Објавен: 22 Јун 2011, 10:37
  • Огласот е прегледан: 12498 пати
Катови:2
Наместена:да
Соби:4
Град: Скопје Опис:
Se izdavaat sobi vo Star Dojran, na odlicna lokacija so pogled kon ezero
Краток линк до огласот:
Se izdavaat sobi vo Star Dojran


Контакт


» Телефон за контакт: 070357547

» Контактирајте го огласувачот преку е-маил:
Вашето име:
Вашиот е-маил:
Вашата порака:
Внеси ги буквите: What do you think this is ? 

Nimbus Software

Doktori.mk

Ова е место за Вашата реклама