Најнови огласи
ГРЕШКА warning
ГРЕШКА warning

Приватно сместување : 1-4 луѓе во Dojran

Цена: 700 денари
приближно: 11 евра
Контактирајте го огласувачот
  • Број на огласот: 14425
  • Објавен: 05 Јул 2012, 20:47
  • Огласот е прегледан: 4208 пати
Цените (за собите варираат)
Од:700
До:700
Капацитет:1-4
Категорија:2
Тип на објект:соба
Дополнителни информации:
  • • дворно место
  • • паркинг место
Град: Гевгелија Опис:
kamp prikolka so sopstveno kupatilo i mini kujna vo avto kamp Partizan vo star Dojran
Краток линк до огласот:


Контакт


» Телефон за контакт: 078-320-261

» Контактирајте го огласувачот преку е-маил:
Вашето име:
Вашиот е-маил:
Вашата порака:
Внеси ги буквите: What do you think this is ? 

Nimbus Software

Doktori.mk

Ова е место за Вашата реклама