Најнови огласи
ГРЕШКА warning
ГРЕШКА warning

Prodavam 10 podni kandelabri za dvor so IP44 vodootporni

Цена: 400 денари
приближно: 7 евра
Контактирајте го огласувачот
  • Број на огласот: 3074
  • Објавен: 12 Апр 2011, 10:25
  • Огласот е прегледан: 3073 пати
Град: Скопје Опис:
Prodavam 10 novi podni kandelabri svetilki za osvetluvanje na pateki, dvor, gradina i sl, so IP44 zastita (vodootporni).
Cena 400 denari kandelabra.
Продавам 10 нови подни канделабри светилки за осветлување на патеки, двор, градина и сл, со ИП44 заштита (водоотпорни).
Цена 400 денари канделабра.
Краток линк до огласот:
Prodavam 10 podni kandelabri za dvor so IP44 vodootporni
Prodavam 10 podni kandelabri za dvor so IP44 vodootporni


Контакт


» Телефон за контакт: 070238107

» Контактирајте го огласувачот преку е-маил:
Вашето име:
Вашиот е-маил:
Вашата порака:
Внеси ги буквите: What do you think this is ? 

Nimbus Software

Doktori.mk

Ова е место за Вашата реклама