Најнови огласи
ГРЕШКА warning
ГРЕШКА warning

slovenske konjice

  • Број на огласот: 6137
  • Објавен: 29 Сеп 2011, 12:19
  • Огласот е прегледан: 2232 пати
Град: Струмица Опис:
baram rabotnici zidari,tesari,armirači,fasaderi,obični rabotnici so bugarski pasoš za rabota vo Slovenija i Germanija.Plata e garantirana.
Краток линк до огласот:


Контакт


» Телефон за контакт: 0038 670 245 730

» Контактирајте го огласувачот преку е-маил:
Вашето име:
Вашиот е-маил:
Вашата порака:
Внеси ги буквите: What do you think this is ? 

Nimbus Software

Doktori.mk

Ова е место за Вашата реклама