Најнови огласи
ГРЕШКА warning
ГРЕШКА warning

iskreno zapoznavanje,druzenje,iskrena vrska

  • Број на огласот: 6105
  • Објавен: 27 Сеп 2011, 19:54
  • Огласот е прегледан: 28770 пати
Јас сум:маж
Барам:жена
Заинтересираност за:
  • • Пријателство
  • • Интимна врска
  • • Секс
Град: Скопје Опис:
baram devojka do 24 godini...za iskreno,prijatelstvo,druzenje,iskrena realna vrska so iskreno sakanje,vozvrakanje na ljubov...jas imam 23 godini...no godinite za iskrena ljubov i iskrena vrska ne se bitni...pa ako ima nekoja takva iskrena neka mi pise na citroen1988@hotmail.com...bi se zapoznal iskreno za pocetok :)))) pozdravce...telefonot mi e skrsen...ekranot mi e skrsen i mozat samo da mi se javuaaat...a mojot broj e....
Краток линк до огласот:


Контакт


» Телефон за контакт: +38977-727-589

» Контактирајте го огласувачот преку е-маил:
Вашето име:
Вашиот е-маил:
Вашата порака:
Внеси ги буквите: What do you think this is ? 

Ова е место за Вашата реклама