Најнови огласи
ГРЕШКА warning
ГРЕШКА warning

ZA PUSENJE KUR KOJ KE MI OBJASNI

  • Број на огласот: 51297
  • Објавен: 15 Јул 2013, 00:28
  • Огласот е прегледан: 697 пати
Јас сум:маж
Заинтересираност за:
  • • Пријателство
  • • Секс
Град: Скопје Опис:
ZOSTO PUSENJE BEZ KONDOM A EBENJE SO KONDOM KAKO DA PRAVAM JAS NEZNAM VO ZABUNA SUM JAS IMALI NEKOJ STO KE MI KAZE KAKO DA PRAVAM ZA PRV PAT DA PROBAM SAKAM
Краток линк до огласот:


Контакт


» Телефон за контакт: 66666666666

» Контактирајте го огласувачот преку е-маил:
Вашето име:
Вашиот е-маил:
Вашата порака:
Внеси ги буквите: What do you think this is ? 

Ова е место за Вашата реклама