Најнови огласи
ГРЕШКА warning
ГРЕШКА warning

Baram devojka za seriozna vrska i brak

  • Број на огласот: 2424
  • Објавен: 26 Фев 2011, 17:57
  • Огласот е прегледан: 3248 пати
Јас сум:маж
Барам:жена
Заинтересираност за:
  • • Пријателство
  • • Интимна врска
  • • Секс
  • • Брак
Град: Куманово Опис:
Slobodna devojka sto saka druzenje, avantura i zabava.Moze da go spodeli so mene.Da ne e postara od 30g.
Краток линк до огласот:


Контакт


» Телефон за контакт: 071/211-602

» Контактирајте го огласувачот преку е-маил:
Вашето име:
Вашиот е-маил:
Вашата порака:
Внеси ги буквите: What do you think this is ? 

Ова е место за Вашата реклама