Најнови огласи
ГРЕШКА warning
ГРЕШКА warning

Sobi vo Krusevo

  • Број на огласот: 767
  • Објавен: 03 Дек 2010, 20:36
  • Огласот е прегледан: 4150 пати
Број на соби:4
Број на спратови:повеќе од 2 спрата
Тип на куќа:самостојна
Наместено:целосно
Град: Крушево Опис:
Se izdavaat sobi vo Krusevo vo hoteska zona a moze i cel sprat.Spratot raspolaga so kunja,wc,elektricno greenje,parking prostor,satelitska.
Краток линк до огласот:
Sobi vo Krusevo
Sobi vo Krusevo
Sobi vo Krusevo
Sobi vo Krusevo


Контакт


» Телефон за контакт: 0070229674

» Контактирајте го огласувачот преку е-маил:
Вашето име:
Вашиот е-маил:
Вашата порака:
Внеси ги буквите: What do you think this is ? 

Nimbus Software

Doktori.mk

Ова е место за Вашата реклама