Најнови огласи
ГРЕШКА warning
ГРЕШКА warning

zagar balkanec

Цена: 150 евра
приближно: 9225 денари
Контактирајте го огласувачот
  • Број на огласот: 21866
  • Објавен: 21 Ное 2012, 13:00
  • Огласот е прегледан: 1986 пати
Раса:zagar (balkanec)
Родено:01/06/2011
Родовник (pedigre):нема
Пол на кучето:машки
Град: Скопје Опис:
PRODAVAM ZAGAR BALKANEC 1,5 GODINI STAR MOZE ZAMENA ZA POGOLEMA RASA (SARPLANINEC....BOXER)
Краток линк до огласот:
zagar balkanec
zagar balkanec
zagar balkanec
zagar balkanec


Контакт


» Телефон за контакт: 077607783

» Контактирајте го огласувачот преку е-маил:
Вашето име:
Вашиот е-маил:
Вашата порака:
Внеси ги буквите: What do you think this is ? 

Nimbus Software

Doktori.mk

Ова е место за Вашата реклама