Најнови огласи
ГРЕШКА warning
ГРЕШКА warning

fasada knauf moleraj i dr

Цена: 15 евра
приближно: 922.5 денари
Контактирајте го огласувачот
  • Број на огласот: 28349
  • Објавен: 07 Фев 2013, 23:41
  • Огласот е прегледан: 1067 пати
Град: Скопје Опис:
IZRABOTKA NA SITE VIDOVI NAJNOVI FASADI KOMPLET SO FASADNO SKELE
- VNATRESNO MASINSKO MALTERISUVANJE SO ABRIP SO AGOLNI LAJSNI
- IZRABOTKA NA ZIDOVI I SPUSTENI PLAFONI OD GIPS-KARTON VO SITE FORMI
- VNATRESNO GLETOVANJE I MOLERAJ NA ZIDOVI I PLAFONI
- IZRABOTKA NA CEMENTNA KOSULKA SO IZOLACIJA OD STIROPOR i DR.
5 cm m2 15,5 € -
8 cm m2 17,5 € -
10 cm m2 21,5 €.

Краток линк до огласот:
fasada knauf moleraj i dr
fasada knauf moleraj i dr
fasada knauf moleraj i dr
fasada knauf moleraj i dr
fasada knauf moleraj i dr


Контакт


» Телефон за контакт: 070761598

» Контактирајте го огласувачот преку е-маил:
Вашето име:
Вашиот е-маил:
Вашата порака:
Внеси ги буквите: What do you think this is ? 

Nimbus Software

Doktori.mk

Ова е место за Вашата реклама