Најнови огласи
ГРЕШКА warning
ГРЕШКА warning

IZRABOTKA NA SEKAKVI VIDOVI IZVEDBI OD GIPS KARTON

  • Број на огласот: 14706
  • Објавен: 14 Јул 2012, 00:41
  • Огласот е прегледан: 1458 пати
Град: Скопје Опис:
VRSIME IZRABOTKA NA SEKAKVI APLIKACII OD GIPS KARTON , MOLEROFARBARSKI USLUGI KAKO I IZRABOTKA NA SEKAKVI APLIKACII OD POZNATIOT ITALIJANSKI MOLERAJ KAKO : SPATOLATO , TAMPONATO , RAFAELO I TN.
Краток линк до огласот:


Контакт


» Телефон за контакт: 078440395

» Контактирајте го огласувачот преку е-маил:
Вашето име:
Вашиот е-маил:
Вашата порака:
Внеси ги буквите: What do you think this is ? 

Nimbus Software

Doktori.mk

Ова е место за Вашата реклама