Најнови огласи
ГРЕШКА warning
ГРЕШКА warning

финансиски понуди

Цена: 10 денари
приближно: 0 евра
Контактирајте го огласувачот
  • Број на огласот: 66234
  • Објавен: 14 Сеп 2013, 15:08
  • Огласот е прегледан: 86 пати
Град: Скопје Опис:
Здраво, јас сум лиценциран давателот и ангел инвеститор Сум бил во овој бизнис кредити Ангел и имам добра шефот за сиромашните не летаат. Овој заем доаѓа од Интер унија Био-кредит. Во мојата програма кредити, каматните стапки се ниски, но во краткорочни готовина. Интерес потребни за кредитот е 2% за период од не повеќе од 360 месеци (30 години), но може да биде помал. Минималното времетраење на заемот е 12 месеци, што е 1 година. Во овие 12 месеци, под услов на заемопримачот да го отплати кредитот што го прави уште полесно да го плати. E-mail: yayagoza208@gmail.com

Краток линк до огласот:
финансиски понуди


Контакт


» Телефон за контакт: 01245678

» Контактирајте го огласувачот преку е-маил:
Вашето име:
Вашиот е-маил:
Вашата порака:
Внеси ги буквите: What do you think this is ? 

Nimbus Software

Doktori.mk

Ова е место за Вашата реклама